Paul Academie
Cursussen, workshops op unieke locaties in en rondom Amsterdam en schildervakanties aan zee in Nederland en in Griekenland.
Lessen met ruime onderwerpkeuze, aandacht voor kunstbeschouwing en intensieve persoonlijke begeleiding.
U hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben. Al snel ontdekt u hoe leuk het is om beeldend te werken. Heeft u al meer ervaring, dan ligt het accent op het uitbreiden van de technische vaardigheden en het verder ontwikkelen van uw persoonlijke stijl.

docent
Paul Kersloot, 1egraads docent tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis, geeft al ruim 25 jaar les. Hij laat u graag het plezier van tekenen en schilderen ervaren door een lessituatie te bieden waarin zoveel mogelijk ruimte is voor eigenheid en diversiteit.

nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor de kwartaalnieuwsbrief krijgt u tijdig informatie over het nieuwe aanbod en de wijzigingen op de website. U kunt zich altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief.

startpagina Copy
“Bijna 20 jaar geleden ontmoette ik Paul voor het eerst tijdens een schildervakantie op een prachtig Grieks eiland. Met name vanwege zijn inspirerende  persoonlijke begeleiding kwam ik steeds weer terug bij andere cursussen en ook bij zijn atelierlessen en workshops.
Paul is deskundig op het gebied van beeldende kunst en schildertechniek maar hij heeft ook respect voor je eigen inbreng. Zo  krijgt mijn schilderwerk elke keer weer een nieuwe dimensie.”
Dionne