Skip to content

Paul Academie

Paul Kersloot geeft teken- en schilderworkshops en schildervakanties met ruime onderwerpkeuze, aandacht voor kunstbeschouwing en intensieve persoonlijke begeleiding. U hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben. Al snel ontdekt u hoe leuk het is om beeldend te werken. Heeft u al meer ervaring, dan ligt het accent op het uitbreiden van de technische vaardigheden en het verder ontwikkelen van uw persoonlijke stijl.               

Aangezien hij sinds 2019 deels in Griekenland en deels in Friesland woont, is er een beperkt aanbod aan activiteiten. In 2021 zijn er mede door de coronacrisis maar twee driedaagse workshops gepland en geen schildervakanties.

docent
Paul Kersloot, 1egraads docent tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis, geeft al ruim 25 jaar les. Hij laat u graag het plezier van tekenen en schilderen ervaren door een lessituatie te bieden waarin zoveel mogelijk ruimte is voor eigenheid en diversiteit.

nieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt een keer in het jaar. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief krijgt u tijdig informatie over het nieuwe aanbod. U kunt zich altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief.

startpagina Copy
“Bijna 20 jaar geleden ontmoette ik Paul voor het eerst tijdens een schildervakantie op een prachtig Grieks eiland. Met name vanwege zijn inspirerende  persoonlijke begeleiding kwam ik steeds weer terug bij andere cursussen en ook bij zijn atelierlessen en workshops.
Paul is deskundig op het gebied van beeldende kunst en schildertechniek maar hij heeft ook respect voor je eigen inbreng. Zo  krijgt mijn schilderwerk elke keer weer een nieuwe dimensie.”
Dionne