Skip to content

schilderworkshops op maat

schilderworkshops op maat

schilderworkshops op maat

voor bedrijven en particulier

Paul Academie verzorgt schilderworkshops voor groeps­evenementen, zowel voor bedrijf en particulier. Wilt u voor uw jaarlijkse personeelsdag, vrijgezellenfeest of familiedag een originele activiteit organiseren, verras uw deelnemers dan met een dynamische workshop.

­allerlei thema’s zijn mogelijk
U kunt schilderen aan de hand van diverse the­ma’s: zelfportret, ­­­stilleven, model, schilderen op muziek, abstract, collage, bedrijfsthema, teambuilding, een zelf gekozen onderwerp.

In korte tijd ontdekt u hoe leuk en spannend het is om beeldend te werken en maakt u ken­nis met verschillende teken- en schildertechnieken.

individueel of groepsgericht
Kiest u voor een individuele benadering, dan maakt elke deelnemer een eigen werk­stuk. Bij ­­een groepsbenadering werken één of meerdere groepen aan één ­­werkstuk.

Centraal staat het gezamenlijk plezier beleven aan tekenen en schilderen. Daarnaast zal­ het communiceren, samen lachen, elkaar inspireren en samenwerken een be­lang­rijke plaats innemen, met name bij het in groeps­ver­band schilderen.­­­­ 

schilderervaring niet nodig
­­­­­­­De docent met zo nodig assistent(en) begeleiden de work­shop. Spelenderwijs maakt u kennis met de verschillende teken- en schildertechnieken, zodat u absoluut geen schilderervaring nodig heeft.

feestelijke afsluiting en catering
Eén van de hoogtepunten van de workshop is de afsluiting; het bespreken en bekijken van de werkstukken door middel van een expositie of presentatie. Hetgeen kan wor­den verzorgd met thee, koffie, wijn en harpjes.­­ Elke workshop heeft zo een eindproduct in de vorm van een persoonlijk schilderij of groepswerkstuk. Dit kan worden ingelijst en op een speciale plek worden opgehangen als herinnering aan dit creatieve samenzijn.

lengte van de workshop en materialen
In overleg kan de tijdsduur van de workshop bepaald worden en het dagdeel, hetzij overdag,  ‘s avonds of in het weekend.­ Ter plekke wordt gezorgd voor alle benodigde materialen.

op verschillende locaties
De workshop kan plaats vinden in een van de zalen van Theater de Omval, in uw eigen ruimte/bedrijfsruimte of op een bijzondere locatie. Daarnaast kunt u het combineren met een lunch, diner, of na afloop een diner.    

Informatie en vrijblijvende offerte
Naar aanleiding van uw wensen maken we een opzet voor een mogelijke workshop. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met een beschrijving van de mogelijkheden en de kosten.
Voor meer informatie kunt u  bellen: 06-50668184
of mailen:info@paulacademie.nl

 

Het is vooral de opdracht die er toe doet: vindingrijk èn stimulerend. Ik raak geïnspireerd en ga onder begeleiding van Paul helemaal ‘los’. Heerlijk!”
Annemiek
“Ik dacht weinig aan bomen of huizen, smeerde met de spatel kleurige strepen en vlekken op het linnen en liet ze zo hard zingen als ik maar kon.”
Citaat Wassily Kandinsky