inschrijven cursussen/workshops

Kies hier uw workshop(s) en/of cursus(sen)

 • Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld en akkoord gaat met de betalingsvoorwaarden (zie iets meer naar onderen) klikt u op verzenden. Nadat u geklikt heeft op verzenden, verschijnt op het scherm uw bevestiging van inschrijving. Wanneer dit niet verschijnt, controleer dan of alle gegevens zijn ingevuld. Mocht na checken het nog niet lukken, neemt u dan contact op met Paul Academie. Bedankt voor uw aanmelding.
  Met vriendelijke groet, Paul Kersloot
 

controlevraag

 • Na aanmelding via het inschrijfformulier op de website ontvangt u van Paul Academie per mail een bevestiging van aanmelding. Hierin vindt u gegevens over de betaling en overige informatie betreffende de cursus/workshop.

  Vervolgens dient u het cursusgeld tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus/workshop of de serie atelierthemaworkshops te betalen. Alleen na ontvangst van betaling bent u definitief ingeschre­ven.

  Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving geschiedt dan ook in volgorde van binnenkomst van de betalingen. Mocht u niet geplaatst kunnen worden, dan wordt u dit per mail doorgegeven. Bent u niet geplaatst en had u reeds betaald, dan wordt het cursusgeld geres­titueerd. Bij onvoldoende belangstelling behoudt Paul Academie het recht de cursus/workshop te annuleren. U krijgt hierover dan zo spoedig mogelijk bericht. Bij annulering door de cursist tot twee weken voor aanvang van de cursus wordt 20 % in rekening gebracht. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.

   

  (Uw mailadres en gegevens zullen alleen gebruikt worden binnen de Paul Academie.)

 • paulacademie-item-ateliercursus
 • paulacademie-item-hortus
 • paulacademie-item-scheepvaartmuseum