materialenlijst Copy

Inleiding
Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Paul Academie aan. Paul Academie is gevestigd aan de Garstenstraat 5, 1393 NS te Nigtevecht en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 30258378. Paul Academie is per e-mail te bereiken via info@paulacademie.nl en telefonisch via 0031- (0)6-50668184.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Paul Academie omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens wordt in deze verklaring aangegeven welke wettelijke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van deze website. Indien u niet akkoord bent met deze privacyverklaring, dient u de website te verlaten.
De verwerking van persoonsgegevens door Paul Academie valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Paul Academie behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018.

Soorten, doelen en termijn van verwerking van persoonsgegevens
In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden gebruikt voor het kunnen opnemen en onderhouden van contact en voor het kunnen verlenen van de dienst. Bij het contactformulier wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn voorletters, voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens en telefoonnummer (mobiel en of vast). Via het formulier wordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om contact met u op te nemen, maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te stellen van nuttige informatie over de dienst zelf. De persoonsgegevens worden opgeslagen zolang u diensten afneemt.
U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan info@paulacademie.nl. Tevens is er in de nieuwsbrief zelf een optie tot het afmelden van de nieuwsbrief.

Indien u niet wenst om persoonsgegevens aan Paul Academie te verstrekken, is Paul Academie niet in staat om de diensten aan u te leveren. Hierdoor kan het zijn dat Paul Academie niet kan voldoen aan de contractuele, wettelijke en de noodzakelijke verplichtingen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen dan bij u.
Rechtsgronden voor de verwerking van persoonsgegevens Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt op basis van verschillende rechtsgronden. Allereerst geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens bij het invullen van het inschrijfformulier. Daarnaast is het verwerken van uw gegevens noodzakelijk voor de uitvoer van de dienst, want zonder uw contactgegevens is het niet mogelijk uw aangevraagde dienst te leveren. Ook is het verwerken van uw gegevens noodzakelijk in verband met het gerechtvaardigd belang van Paul Academie, namelijk marketingdoeleinden.

Verwijzing naar andere websites
Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.
Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Paul Academie. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Paul Academie is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website.

Cookies
Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Beveiliging
Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

Uw privacyrechten
Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U heeft zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij u wel altijd vragen om u zelf te identificeren. Om uw gegevens te kunnen inzien, dient u een mail te sturen naar: info@paulacademie.nl

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft aan/over Paul Academie met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit melden door een mail te sturen naar info@paulacademie.nl .Ook kunt u in een dergelijke situatie de Autoriteit Persoonsgegevens benaderen.

atelier

materialen voor aquarel
aquarelverf
U kunt het beste tubetjes kopen, geen complete doos, maar zelf de kleuren samenstellen. Studiekwaliteit voldoet prima, maar de duurdere kwaliteit geeft betere resultaten. Wanneer u van plan bent door te gaan met aquarelleren kan ik u aanraden de duurdere kwaliteit te kopen. Aquarelverf is zuinig in gebruik en kan lang worden bewaard.
vereiste kleuren: cadmiumgeel – licht-cadmiumrood – alizarine crimson ceruleumblauw- ultramarijn –gele oker – rauwe omber gebrande sienna – paynes grijs
eventuele kleuren: pruisisch blauw – indigo – violet – sepia
goede kwaliteit:Talens
topkwaliteit: Horadam van Schmincke, Winsor en Newton artists

penselen
Marterharen penselen zijn zeer goed, maar ook duur. Imitaties van nylonhaar zijn goed te gebruiken en veel goedkoper. Twee nylon ronde penselen en een spalter zijn prima om mee te starten.
Twee ronde penselen (nylon) van der Linde serie 97191 nr. 8, nr. 12
Een spalterkwastje (geitenhaar) van der Linde serie 4365 nr. 1 inch

aquarelpapier
Voor beginnende cursisten en voor buiten schilderen is een aquarelbloc handig. U hoeft het papier niet op te spannen en tegelijkertijd heeft u een stevige ondergrond om op te werken.
Formaat: minimaal 30 x 40 cm, medium of grof.
goede kwaliteit: Fabriano watercolor
topkwaliteit: Arches

palet
Een ruim palet met veel mengvakken.
Bij van der Linde, groot rechthoekig palet met vierkante mengvakken, formaat 25 x 33 cm.

potlood (nr.2B), kneedgum, twee potten, sponsje, rol tape

 

materialen voor acryl / gouache
acryl-/gouacheverf
De studiekwaliteit van acrylverf voldoet prima. De topkwaliteit van acrylverf is ook geschikt voor fijn en dun werken. Neem van het wit een extra grote hoeveelheid. De volgende kleuren heeft u nodig: (U kunt dit natuurlijk nog weer aanvullen).
cadmium rood – crimson – cadmium geel – ceruleumblauw ultramarijn – gele oker – gebrande sienna of rauwe omber – zwart – wit
Studiekwaliteit: Rowney System 3 Acrylverf
Topkwaliteit: Rowney Artists Acrylverf
Studiekwaliteit: Talens gouache
Topkwaliteit: Rowney of Winsor en Newton Designer Gouache

penselen
Twee platte penselen (varkenshaar kattetong) en twee platte penselen (nylon) van der Linde serie 11067 nr. 12 of 14 en nr. 14 of 16. van der Linde serie 98294 nr.12 en nr. 16
Eén ronde penseel (nylon) van der Linde serie 97295 nr. 16
Spalter (varkenshaar) van der Linde serie 41201 1 inch
Voor acryl evt. een schildersmes

papier/drager
U kunt om te starten zwaar tekenpapier van minimaal 200gr. gebruiken. Later kunt u naar eigen voorkeur andere dragers proberen.

palet
Voor acrylverf zijn speciale afscheurpaletten te koop. Een stuk glad board of een oud bord kunt u ook gebruiken. Voor gouacheverf het palet wat wordt genoemd bij aquarel.

potlood (nr.2B), houtskool, kneedgum, twee potten, rol tape

Er zijn ook allerlei media en vernissen die in combinatie met acrylverf gebruikt kunnen worden. Ik kan u aanraden dit pas te kopen als u al enige ervaring heeft met acrylverf.