Skip to content

atelierlessen 2018

atelier tek schilderen

ateliercursus tekenen/schilderen 2018

voor beginners en gevorderden

­Doorlopende cursus tekenen en schilderen, waarbij allerlei onderwerpen de revue passeren, zodat u vanuit verschillende invalshoeken kennismaakt met de vele aspecten van de teken- en schilderwereld. Stilleven, portret, model, fantasie, compositie, abstract werken, kleurenleer, enzovoort. Bovendien wordt er aandacht besteed aan kunstbeschouwing, waarbij u werk te zien krijgt van diverse kunstenaars uit verleden en heden.

­­­U hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben. Al snel ontdekt u hoe leuk het is om beeldend te werken en maakt u kennis met de diverse technie­ken. U bepaalt zelf met welk materiaal u werkt, aquarel-, gouache- of acrylverf of combinaties hiervan. U wordt gestimuleerd op uw eigen manier de opdracht vorm te geven en krijgt begeleiding op uw eigen niveau. Dit is mogelijk door de intensieve persoonlijke begeleiding Heeft u meer ervaring, dan ligt het accent op het uitbreiden van de technische vaardigheden en het verder ontwikkelen van uw persoonlijke stijl. Elke les begint of eindigt met een werkbespreking.

Een ateliercursus van 13 lessen:  € 340,-  inclusief koffie/ thee en tekenpapier.
Waterpotten en paletten zijn aanwezig, teken- en schildermaterialen meenemen.
In de materialenlijst vindt u informatie over de materialen die u bij deze cursus kunt gebruiken.

cursus voorjaar VC 1
maandagmiddag 13.00 – 15.30 uur: 1e les 15-01-2018

cursus voorjaar VC 2
donderdagochtend 10.30 -13.00 uur: 1e les  18-01-2018

cursus najaar NC 1
maandagmiddag 13.00 – 15.30 uur: 1e les 17-09-2018

cursus najaar NC 2
donderdagochtend 10.30 -13.00 uur: 1e les  20-09-2018

leslocatie: Theater de Omval Diemen (adres en route, zie routebeschrijving Omval)

Heeft u nog vragen dan kunt u bellen: 06-50668184
of mailen:info@paulacademie.nl
test
Inschrijving: Online via het inschrijfformulier op de website, vervolgens ontvangt u van Paul Academie per mail een bevestiging van aanmelding met  gegevens over de betaling en overige informatie betreffende de workshop.  Alleen na ontvangst van betaling bent u definitief ingeschre­ven. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving geschiedt dan ook in volgorde van binnenkomst van de betalingen.

inschrijven

[themify_button style=”large” color=”#141412″ link=”https://www.paulacademie.nl/inschrijven-cursussenworkshops/” text=” inschrijven”/themify_button]

“De schildercursus bij Paul is breed omvattend. Iets durven neerzetten op papier onder begeleiding van Paul is een uitdaging en stimuleert jezelf tot nog meer uitdagingen. Je komt terecht in een opbouwend proces. Paul benadert een ieder naar zijn kunnen en geeft een positieve stimulans. Ieders niveau wordt gewaardeerd. De opdrachten die we krijgen vertegenwoordigen verschillende kunststromingen en kunstenaars. Hiermee gaan we wekelijks aan de slag waarbij een opdracht soms over meerdere lesdagen is verdeeld. Door het volgen van deze cursus zijn mijn schildersvaardigheden toegenomen.”
Nel
“Voordat je het zelf weet, weet Paul al wat je wilt.”
Jaap